نقل قول:
نوشته اصلی توسط dean
من که هر چی پست ها رو خوندم جز صحبت سر مسائل اجتماعی چیزه دیگه ای ندیدم و هیچ گونه بحث سیاسی نشده در مورد موضوع تاپیک.
جناب بهروز درسته که مدیر بخش اجرای قوانین هستید ولی قبل از دادن برگه توبیخ و جریمه بهتره که پست ها رو بخونید و از قدرتی که در این سایت به شما داده شده به جا و به اندازه استفاده کنید و بهتره حرف اخر رو هیچ وقت اول نزنید اگر ادعایی بر تخصص در سیاسی بودن دارید.
شما بهتره اولویت کاریتون رو در این انجمن روی مشخص کردن علمی بودن مطالب و درستی اونها متمرکز کنید و از گفتن پذیرش کسانی که نمیتونن از قوانین تبعیت کنند معذوریم کاملا بپرهیزد و خیلی بیشتر از این حرفها انتقاد پذیر باشید. تمامی مدیران تالار ها و انجمن های این سایت باید انتقاد پذیر باشند و برخورد محترمانهای داشته باشند.
اگر حداقل 5 نفر از اعضا در این مورد با من موافق بودند پست بنده رو تیک بزنن واگر کمتر بودن منم مثل جناب صیادی فر مزاحم بچه های انجمن و مدیران محترم نمیشم
|
دوست گرامی
*اصولا بحث از اعمال قدرت در سایتی که منفعت شخصی برای کسی نداره و اگر هم براش زمان گذاشته میشه صرفا بخاطر علاقه به حیوون باوفایی بنام سگه چندان جایگاهی نداره.
*مدیران سایت سعی میکنند مباحث سیاسی رو از مجموعه تاپیکها حذف کنند. شاید به همین خاطر شما به چنین مواردی برنخوردید.توان و وقت زیادی برای چک کردن تاپیکها گذاشته میشه تا سلامت کاری سایت حفظ بشه و اگر کسی با درج مطالب توهین امیز و یا خلاف اصول کلی سایت مورد توبیخ قرار بگیره در درجه اول مسئولیتش به عهده خود شخصه.
*از توصیتون برای تنظیم اولویت کاریم تشکر میکنم ولی اجازه بدید در این موارد مدیران سایت بعنوان خدمتگذاران شما تصمیم بگیرند
*قطعا من هم با شما موافقم که در هر زمان و تحت هر شرایط همه ما باید نقد پذیر باشیم ولی سوال جدی اینجاست که چرا برخی از اعضا(البته اندکی) بدون توجه به مقررات سایت با تمام تذکراتی که به دفعات داده میشه اقدام به درج مطالب سیاسی و امثالهم میکنند و باعث بروز مشکلات عدیده ای برای کل مجموعه میشن . ایا این رفتار ناشایست قابل نقد و برخورد نیست؟
*بیان این مطلب که سایت از پذیرش اعضایی که به قوانین احترام نمیگذارند معذوره چرا باید موجب دلخوری برخی بشه . ایا شما با این اصل اساسی که قبل از ثبت نام قبول کردید مخالفید؟
*قطعا سیاست سایت ایرانیان داگ جذب حداکثری اعضائ فهیم و با معلوماته ولی این دلیلی بر نادیده گرفتن تخلفات صورت گرفته نیست و سلامت وتداوم کار این سایت از مصالح شخصی من و شما مهمتره
موفق باشید