""
ساعت 18:03 بر حسب GMT +3.5 می باشد.  

بازدید کننده گرامی , به بزرگترین انجمن علمی و تحقیقاتی تخصصی سگها در ایران خوش آمدید . انجمن در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .لذا خواهشمند است که از ارسال پست های سیاسی و مذهبی و غیرقانونی که منجر به مسدود شدن انحمن خواهد شد جدا خودداری فرمایید. با تشکر

بازگشت   انجمن تخصصی ایرانیان داگ - Iranian Dog > سوالات و مشاوره ی دامپزشکی > مشاوره ی دامپزشکی

جدیدترین مباحث انجمنها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

قدیمی 21-12-2020, 07:38   #1
A LIREZ A
عضو سایت

A LIREZ A آواتار ها

تشکر شده 1 بار در 1 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
A LIREZ A is on a distinguished road
امتیازات: 58, سطح: 1
امتیازات: 58, سطح: 1 امتیازات: 58, سطح: 1 امتیازات: 58, سطح: 1
میزان پیشرفت: 16%, 42 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 16% میزان پیشرفت: 16% میزان پیشرفت: 16%
بازدید: 67%
بازدید: 67% بازدید: 67% بازدید: 67%
پیش فرض غذا نخوردن سگم بعد از حدود۴۸ ساعت از گزشتن زایمان

با سلام و عرض خسته خسته نباشید و ارادت خدمت شما
بنده نمیدونم جای درستی رو برای سوالم انتخاب کردم یا خیر چون عضو تازه وارد هستم و هنوز به سایت و نحوه فعالیت و استفاده صحیح یا به قولی(قلق)بدستم نیومده😶🤭
بنده یک سگ دورگه شیتزو دارم که 5سالش هست و یک تریر ماده از3/4ماهگی برامون اوردن و ازش نگهداری کردیم تا حدودا ک الان بین1سال و3الی4ماه سن داره سگ نرم و ماده جفتگیری کردن و شکرخدا ۳ شب پیش زایمان کرد.در ابتدا که بهیچ عنوان توله هارو قبول نمیکرد و از زایمان اولین توله میخواست اونهارو گاز بگیره و بکشه بیرون چون احساس میکرد داره دستشویی میکنه و حیوون خیلی اذیت شد تمامی توله هارو خودم بدنیا اوردم کیسه آب رو پاره بند ناف رو بریدم و تمیزشون کردم و در نهایت تعجب6توله سالم و رنگ و وارنگ زیبا بدنیا اورد ولی متاسفانه هیچ حسی نسبت بهشون نداشت و حتی موقعی که بهش نزدیک میکردیم توله هارو برای شیر خوردن خرناس میکشید و حالت تهاجمی داشت و یدونشون رو هم گاز گرفت که خوشبختانه فقط زیر گوش کمی خونی شد.
حدود36ساعت قبل از زایمان کاملا اشتهاش و نسبت ب آب و غذا از دست داد ولی یکی2ساعت بعد از زایمان شروع ب غذا خوردن و خوردن مکملهای غذایی کرد از قبیل شیر و ماست و کشک.
از دبروز هم توله هارو قبول کرده و ازشون کاملا مراقبت میکنه و خیلی هم حواسش ب عذا خوردن و گرم نکه داشتنشون هستش
ولی دوباره حدود۱۸ ساعته که لب ب هیچ نوع غذا و آبی نزده
باعرض پوزش از اینکه خیلی سوالم طولانی بود
میخواستم بدونم که این امر طبیعی هست و دوباره اشتهاش و بدست میاره یا نه خدایی ناکرده دچار مشکلی شده
چون این امر پرهیزش از غذا باعث شده 2پستانش که نزدیک به سر هست دیگه شیر ندارن
لطفا راهنماییم کنید ک درمانده شدم از این موضوع و ب شدت نگران توله ها و خودش هستم
سپاس فراوان
A LIREZ A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
B.G.S (27-12-2020)

قدیمی 27-12-2020, 01:19   #2
B.G.S
عضو سایت

B.G.S آواتار ها

تشکر شده 18,339 بار در 5,613 پست
لايك دريافتي : 230
لايك كرده : 201
B.G.S will become famous soon enough
امتیازات: 139,392, سطح: 100
امتیازات: 139,392, سطح: 100 امتیازات: 139,392, سطح: 100 امتیازات: 139,392, سطح: 100
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0%
بازدید: 33%
بازدید: 33% بازدید: 33% بازدید: 33%

سلام دوست عزیز...

ببخشید بابت تاخیر در پاسخگویی...

به شخصه به دلیل مشغله ها و درگیریهای کاری و شخصی فعلا زیاد فرصت سر زدن به سایت رو ندارم...

میدونم که پست شما برای چند روز پیش هست و تا الان مسلما به مشکلتون رسیدگی شده اما هم برای اطلاع خودتون هم دیگر دوستانی که ممکنه سوال مشابهی در این زمینه داشته باشن به این پست پاسخ میدم...

اول از همه یادتون باشه به دلیل تغییرات هرمونی در زمان زایمان این موارد می تونه تا حدی طبیعی باشه، اما اگر طولانی مدت بشه(مثلا یک یا دو روز) حتما باید به دامپزشک مراجعه کنید چون احتمال زیاد حیوان نیاز به سرم تراپی داره... این مشکل شما میتونه به دلیل تغییرات هرمونی و یا عفونت داخلی(مثلا عفونت رحم) یا حتی آسیب و خونریزی رحم ایجاد بشه که در این موارد توصیه میشه از خود درمانی توسط صاحب حیوان اجتناب بشه و در اولین فرصت برای معاینه و درمان به یک دکتر دامپزشک باتجربه مراجعه کنید...

بازم اگر سوالی باشه من در خدمتتون هستم...
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
A LIREZ A (17-01-2021)
پاسخ

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک فعال است
[IMG] فعال است
HTML غیر فعال است

Forum Jump