تشکر شده 643 بار در 340 پست
لايك دريافتي : 32
لايك كرده : 17
امتیازات: 9,281, سطح: 64
میزان پیشرفت: 77%, 69 امتیاز نیاز دارد
بازدید: 0%
دوبی
این سگ یکی از دوستامه. اسمش دوبیه. دوبرمن نر نه ماهه فوق العاده درشت قدش تو این سن خودم اندازه گرفتم حدود 72 سانته این قد حداکثر یه دوبرمن بالغه ولی این تو نه ماهگی همچین قدی داره نمی دونم بالغ بشه چقدر میشه. برا محکم کاری بیشتر عکس کنار بلوک سیمانی هم گرفتم تا بیشتر معلوم بشه البته به زور کنار دیوار نگهش داشتیم وای نمیستاد. زمینش هم یه ذره شیب داره ولی قدشو تا حدودی نشون میده...نگهبان خیلی خوب و حساس به قلمروئه.اموزش دیده اس و بشین و دست دادن و بخواب و بمون و همقدمو بلده. البته گوشاش خیلی خوب از اب در نیومده. در حال حاضر دزفوله و صاحبش قصد فروششو داره چون با سگ دیگش نمی سازه. اما اینجا برا معرفی گذاشتمش و نبردمش تو قسمت فروش چون فک نکنم کسی از بچه های اینجا امکان خرید از خوزستانو داشته باشه.
تشکر شده 4,280 بار در 1,826 پست
لايك دريافتي : 29
لايك كرده : 0
امتیازات: 16,636, سطح: 82
میزان پیشرفت: 58%, 214 امتیاز نیاز دارد
ممنون از معرفی سگ اما همونطور که خودت هم حتما میدونی خلوص پایینی داره در خصوص سنش هیچ شباهتی یه سگ نه ماهه نداره بیشتر به سگهای بالغ 2-3 ساله شباهت داره حالا دوستان دیگه نظر بدند شاید من اشتباه میکنم
تشکر شده 18,341 بار در 5,613 پست
لايك دريافتي : 230
لايك كرده : 201
امتیازات: 139,392, سطح: 100
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد
بازدید: 33%
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkanbahal12
این سگ یکی از دوستامه. اسمش دوبیه. دوبرمن نر نه ماهه فوق العاده درشت قدش تو این سن خودم اندازه گرفتم حدود 72 سانته این قد حداکثر یه دوبرمن بالغه ولی این تو نه ماهگی همچین قدی داره نمی دونم بالغ بشه چقدر میشه. برا محکم کاری بیشتر عکس کنار بلوک سیمانی هم گرفتم تا بیشتر معلوم بشه البته به زور کنار دیوار نگهش داشتیم وای نمیستاد. زمینش هم یه ذره شیب داره ولی قدشو تا حدودی نشون میده...نگهبان خیلی خوب و حساس به قلمروئه.اموزش دیده اس و بشین و دست دادن و بخواب و بمون و همقدمو بلده. البته گوشاش خیلی خوب از اب در نیومده. در حال حاضر دزفوله و صاحبش قصد فروششو داره چون با سگ دیگش نمی سازه. اما اینجا برا معرفی گذاشتمش و نبردمش تو قسمت فروش چون فک نکنم کسی از بچه های اینجا امکان خرید از خوزستانو داشته باشه.
ممنون بابت معرفیت اشکان جان؛
این حیوون به نظر من اصالت بالایی نداره اما اگر سگ خوبی باشه میشه مثل یک دوبرمن اصیل به عنوان نگهبان ازش استفاده کرد...
در هر صورت امیدوارم بتونه شرایط نگهداری این سگ رو محیا کنه، چون احتمالا هم حیوون به دوست شما عادت کرده هم دوست شما به سگش...
در مورد سنش هم نظری نمیدم چون شرایط نامناسب گاهی میتونه حیوون رو سن بالاتر از چیزی که هست نشون بده، برعکس این موضوع هم البته امکانپذیره...
خارج از بحث شرایط هم بعضی از سگها مثل آدما سنشون کمتر یا بیشتر از چیزی که هستند نشون میده...
تشکر شده 3,521 بار در 1,254 پست
لايك دريافتي : 95
لايك كرده : 46
امتیازات: 17,743, سطح: 84
میزان پیشرفت: 79%, 107 امتیاز نیاز دارد
سلام با توجه به پینه دستش من حدس میزنم سنش بیشتر باشه . اما مشخصه که درشته. زیاد هم به این شناسنامه های بهداشتی اعتمادی نیس . مگر اینکه دوستت از تولگی داشته باشش.
__________________ آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو ، خود نیکوست
حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست