|
 |
ساعت 08:32 بر حسب GMT +3.5 می باشد. |
|
24-08-2014, 17:50
|
|
عضو سایت
تشکر شده 10 بار در 5 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
میزان پیشرفت: 10%, 45 امتیاز نیاز دارد |
|
انتخاب تعداد و جنسیت دوبر من ها در کنار هم
با سلام
انتخاب بیش از یک سگ دوبرمن جهت نگهبانی برای چه وسعتی از یک مکان نیاز می شود؟ وایا رابطه ای بین میزان مساحت محوطه مورد نطر و تعداد سگ مورد نیاز وجود دارد؟ انتخاب جنسیت انها چه قدر مهم است؟ و اگر بعدها سگی نگهبان از نژادی متفاوت را بخواهیم به انها اضافه کنیم این مساله چه اهمیتی پیدا می کند؟
|
|
|
24-08-2014, 18:22
|
|
عضو سایت
تشکر شده 18,339 بار در 5,613 پست
لايك دريافتي : 230
لايك كرده : 201
امتیازات: 139,392, سطح: 100 |
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد |
|
سلام دوست عزیز...
اول باید ببینید محیط شما یک محیط بازه یا محیطی مثل کارخونه که ساخت و سازهای بزرگ داره... برای فضای باز، یک سگ میتونه چندین هزار متر رو زیر نظر داشته باشه(مثلا 10هزار متر مربع) اما برای باغی که مثلا حیاط پشتی و جلویی داره و قستمهای مختلفی داره، ممکنه برای هر قسمت یک سگ نیاز باشه(برای حتی یک فضای 1-2 هزار متری)...
مسئله دوم بحث پشتیبانیه، مثلا اگر در یک فضای باز 10-20 هزارمتری یا اصلا 1-2 هزارمتری شما یک سگ داشته باشید، و اون حیوون بتونه به خوبی همه جارو زیر نظر داشته باشه، از بُعد هشدار میتونه کار آمد باشه اما یک سگ تنهاست و ممکنه در درگیری با یک تهدید، آسیب پذیر باشه... مثلا ممکنه آقا دزده ببینه شما یک سگ دارید که 1-2 نفری میتونن با چوب و هر سلاحی... از پسش بر بیان و این جراتو به خودش میده که به حریم خصوصی شما وارد بشه، اما اگر 2-3 تا سگ وحشی داشته باشید، میدونن که اومدن به باغ شما حتی میتونه به قیمت جونشون تموم بشه پس امنیت ملک و حتی سگهای شما قطعا در حد چشمگیری بالاتر خواهد رفت...
اما اگر فقط برای پارس کردن و هشدار میخواهید حیوونی رو نگهداری کنید، در اکثر مواقع همون یک عدد هم کافیه... پس این موضوع بستگی به شرایط شما از جهات مختلف هم داره...
در مورد نگهداشتن چنتا سگ(حالا چه از یک نژاد یا از نژادهای متفاوت)، اگر از تولگی باهم باشن و خوب به هم عادت کنن، هیچ مشکلی نیست، حتی اگر 4-5 تا یا بیشتر باشن... البته این به تلاش خودتون هم بر میگرده(یکمی باید برای سگها وقت بزارید)... اما اگر بخواهید سگ جدید بعد از مدتی بیارید، احتمال ایجاد درگیری بین این سگها هست و حتی ممکنه باعث آسیبات جدی و مرگشون هم بشه... البته در مواردی هم مشکلی پیش نمیاد(بستگی به خود سگها و خصوصیات اخلاقیشون هم داره)...
در مورد جنسیت هم خوب نرها به دلیل قدرت بدنی بالا و جثه بزرگتر برای نگهبانی بهترن، اما ماده ها به نظر من هوشیاری کمی بالاتر نسبت به نرها دارن و یه جورایی حساسترن...
|
|
کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما B.G.S برای ارسال این پست سودمند:
|
|
24-08-2014, 19:24
|
|
عضو سایت
تشکر شده 10 بار در 5 پست
|
خیلی منمنون از راهنماییتون محیط مد نطر من یک باغ محصور 8000 متری است و اینکه قرار گیری سگ های نر باهم مشکل ساز می شود؟
|
|
|
25-08-2014, 00:32
|
|
عضو سایت
تشکر شده 715 بار در 266 پست
لايك دريافتي : 60
لايك كرده : 2
میزان پیشرفت: 72%, 87 امتیاز نیاز دارد |
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cane corso
خیلی منمنون از راهنماییتون محیط مد نطر من یک باغ محصور 8000 متری است و اینکه قرار گیری سگ های نر باهم مشکل ساز می شود؟
|
اگه سگا از تولگی کنار همدیگه باشن یا تو سن پایین یکیشون اضافه بشه معمولن مشکلی با هم پیدا نمیکنن، برای سگای بالغ هم راههایی هستش که بشه با همدیگه اشناشون کرد تا مشکلی با هم پیدا نکنن؛ ولی عمومن در بین دو تا سگ همجنس کنار هم فقط یکیشون نگهبان خوبی میشه. اگه قرار بر دو سگ هستش نر و ماده بهتر هستش. نر قدرت بیشتری داره و ماده هوشیاری به مراتب بالاتری داره که با همدیگه زوج خیلی خوبیو تشکیل میدن و مشکلی هم با کنار هم بودن پیدا نمیکنن
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ferihelper برای ارسال این پست سودمند:
|
|
25-08-2014, 01:02
|
|
عضو سایت
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cane corso
|
نه دوست عزیز، همونجور که تو متن قبلی هم گفتم اگر از تولگی باهم باشن و خوب به هم عادتشون بدید، مشکلی پیش نخواهد اومد... البته یکمی باید براشون وقت بزاری تا نتیجه بهتری بگیری...
|
|
25-08-2014, 01:16
|
|
عضو سایت
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ferihelper
اگه سگا از تولگی کنار همدیگه باشن یا تو سن پایین یکیشون اضافه بشه معمولن مشکلی با هم پیدا نمیکنن، برای سگای بالغ هم راههایی هستش که بشه با همدیگه اشناشون کرد تا مشکلی با هم پیدا نکنن؛ ولی عمومن در بین دو تا سگ همجنس کنار هم فقط یکیشون نگهبان خوبی میشه. اگه قرار بر دو سگ هستش نر و ماده بهتر هستش. نر قدرت بیشتری داره و ماده هوشیاری به مراتب بالاتری داره که با همدیگه زوج خیلی خوبیو تشکیل میدن و مشکلی هم با کنار هم بودن پیدا نمیکنن
|
فرشاد جان، راستش من با این دو قسمتی که قرمز کردم مخالفم... خیلی از دوستان من چند سگ نر برای نگهبانی نگهداری میکنن که نه تنها با هم مشکل حادی ندارن(بجز در مواردی جزئی و نه چندان مهم) بلکه همگی نگهبانانی هوشیار و خطرناک هستن... هم در نژادهای مختلف و هم در مکانها و مناطق مختلفی اینو زیاد مشاهده کردم...
با این جمله کوتاهم مخالفم، ماده ها نسبت به نرها مقداری هوشیارتر و حساستر هستن(اونم نه در تمامی موارد) ولی من از جمله ((به مراتب بهتر)) برای این موضوع استفاده نمیکنم...
در هر صورت اگر با این انتقادم جسارت کردم عذرخواهی میکنم...
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما B.G.S برای ارسال این پست سودمند:
|
|
25-08-2014, 09:37
|
|
عضو سایت
تشکر شده 10 بار در 5 پست
|
اما قاعدتا اگر در بین چند نر یک سگ ماده باشد یا اینکه تعداد نر ها از ماده ها بیشتر باشد نر ها با هم دچار مشکل می شوند ایا واقعا همین طور است؟
|
|
|
25-08-2014, 11:58
|
|
عضو سایت
تشکر شده 1,266 بار در 513 پست
لايك دريافتي : 82
لايك كرده : 113
امتیازات: 11,778, سطح: 71 |
میزان پیشرفت: 32%, 272 امتیاز نیاز دارد |
|
دوست من امکانش هست من یک سوال بپرسم ؟؟؟ چرا دوبرمن ؟؟؟ به نظر من سگ های دیگه و بهتری هستند که شما می تونید با هزینه ای به مراتب کمتر از این هزینه سگ هایی نگهبان و جسور تر از دوبرمن گیر بیارید ....
میتونید از نژآد قدرجونی یا سرابی یا کردی استفاده کنید ....
|
|
25-08-2014, 12:04
|
|
عضو سایت
تشکر شده 1,266 بار در 513 پست
لايك دريافتي : 82
لايك كرده : 113
امتیازات: 11,778, سطح: 71 |
میزان پیشرفت: 32%, 272 امتیاز نیاز دارد |
|
اما اگر تصمیم گرفتید که فقط از دوبرمن استفاده کنید , با اینکه وجود دو یا چند نر در صورت عدم وجود ماده مشکلی رو پیش نمیاره ولی پیشنهاد من به شما اینه که از یک سگ نر و یک سگ ماده نگهداری کنید چون در این صورت نیازی به عقیم کردن سگ هاتون ندارید و اگر سگ هاتون اصیل باشند میتونید از آن ها توله بگیرید و از طرفی این سگ ها همدیگر رو کامل میکنند و میتونند همدم خوبی براتون باشند در حالی که بیشترین میزان بازده نگهبانی رو دارند ....
موفق باشید .
|
|
25-08-2014, 21:29
|
|
عضو سایت
تشکر شده 10 بار در 5 پست
|
خیلی ممنون از نظرتون البته من با نژاد هایی که متعلق به ایران یا کشورهای محدوده ما باشه خیلی موافقم چون بسیار قدرتمند و جسور و در عین حال باهوشند اما گیر اوردن یک سگ اصیل سرابی یا قففازی یا کانگال و... اونطور که من اطلاع دارم نسبت به یک دوبرمن اصیل هزینه خیلی بیشتری داره و گیر اوردن سگ خوب از اون نژادها ظاهرا مشکل تره وگرنه واقعا سگ هایی فوق العاده اند.
اما یه سوالی واسم پیش اومده از حرفاتون این طور برداشت کردم که به نظر شما اگه سگهای نر کنار هم باشند بهتره عقیم بشند؟
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|
مجوزهای ارسال و ویرایش
|
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید