""
ساعت 18:49 بر حسب GMT +3.5 می باشد.  

بازدید کننده گرامی , به بزرگترین انجمن علمی و تحقیقاتی تخصصی سگها در ایران خوش آمدید . انجمن در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .لذا خواهشمند است که از ارسال پست های سیاسی و مذهبی و غیرقانونی که منجر به مسدود شدن انحمن خواهد شد جدا خودداری فرمایید. با تشکر

بازگشت   انجمن تخصصی ایرانیان داگ - Iranian Dog > بخش فروشگاه > خرید و فروش, معاوضه

جدیدترین مباحث انجمنها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

قدیمی 28-12-2019, 22:18   #1
manooch
عضو سایت

manooch آواتار ها

تشکر شده 69 بار در 32 پست
لايك دريافتي : 2
لايك كرده : 1
manooch is on a distinguished road
امتیازات: 8,762, سطح: 63
امتیازات: 8,762, سطح: 63 امتیازات: 8,762, سطح: 63 امتیازات: 8,762, سطح: 63
میزان پیشرفت: 4%, 288 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 4% میزان پیشرفت: 4% میزان پیشرفت: 4%
بازدید: 0%
بازدید: 0% بازدید: 0% بازدید: 0%
پیش فرض شناختن سگ در کمترین زمان

شناختن سگ در کمترین زمان یا چطور کلاه سرمان نرود

قبل از وارد شدن به اصل بحث بهتر است سوال را از حالت کلی خودش خارج کنم ( کمی ریزش کنم ) . منظور من از "سگ " سگی است که به درد کوه و بیابان بخورد . بنابراین منظورم سگهای اپارتمانی و تریر و اینها نیست .ضمنا روستای پدری من بین تبریز و اردبیل است و من بعد از مدتها این بخت را پیدا کرده ا م که بتوانم ماههای بیشتری را در اینجا سپری کنم ( دور از تهران لعنتی ) . من یک مرض خاصی دارم و آن این که به محض بارش باران و برف ( بخصوص برف ) بزنم به دشت . ایراد مرض من اینست که عاشق پیاده روی در شب هستم ( اگر برف ببارد که دیگر آخر عیش است ) . حالا اشکال کار کجاست ؟ اشکال اینجاست که روستای ما یه حالت کوهپایه ای داره و ملاقات گرگهای عزیز ، دور از انتظار نیست . خب ! حالا مسئلتن : میخواهیم یک سگ بخریم که اگر با گرگ روبرو شدیم درنره ( صد البته که گرگها معمولا تک نیستند و یک سگ پاسخگو نیست ) . حالا منی که خبره نیستم چه جوری باید بفهمم یه سگ چیکاره اس ؟

- البته من خودم با سگ نااشنا نیستم و یه تجربیاتکی دارم ، ولی مایلم از تجربیات اهل فن استفاده کنم . ضمنا خریدن سگ هم دو حالت داره ، یا توله میخری یا بالغ ( یکساله به بالا ) و محل سوال سگ بالغ است . حالا من نظر خودمو میگم : گویا خریدن سگ فرمول و اینها نداره ، و فقط و فقط باید سگهای زیادی را دیده و تجربه کرده باشی . من خودم به این رسیدم . ولی ایا نکته های ریزی وجود دارد که من کم تجربه بتوانم انها را به کار گیرم ؟ من قبلا یه سگ داشتم که براش فرق نمیکرد پنج تا سگ یا ده تا سگ . واقعا با همه شون میجنگید و اونارو فراری میداد . داستان اینه که نمیشه با فروشنده سگ شرط گذاشت که من سگ رو میبرم تست میکنم ببینم جلوی پنج شیش تا سگ وامیسه ( میایستد ) یا نه .

-کسانی که در روستاها پیاده روی کرده باشند میدانند که یکهو هفت هشت تا سگ گله ، از زیر زمین یا پشت کوه پیدایشان میشود ( چیزی که بارها تجربه کردم ) و خلاصه سگ لازم است ( چه برای گرگ یا هجوم سگهای گله ) . با پوزش از کمی طولانی شدن .

- ضمنا اینرا هم بگویم که بحث نژاد را قاطی داستان نکنید . سگهای منطقه ازدبیل عموما نژادهای میکس در میکس سرابی هستند و ترجیح شخصی خودم سرابی است . البته سگ قفقازی ( که از سرابی کمتر نیست ) هم در اینجا وجود دارد . سگ عشایر کوچ نشین عمدتا سگ قفقازی است که از سرابی کوتاهتر است و سر و سینه پهنی دارد

ویرایش توسط manooch : 28-12-2019 در ساعت 22:25 دلیل: نقص
manooch آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما manooch برای ارسال این پست سودمند:
MajidSpider (05-01-2020), salem.ab (24-08-2020)
پاسخ

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک فعال است
[IMG] فعال است
HTML غیر فعال است

Forum Jump