موهاش ریزش هم داره ؟ چون سگ من هم خارش شدید داشت دکتر گفت جرب موهاش ریخت !! آیورمکتین زیاد نزن حیوون رو ضعیف میکنه زیاد بزنی !! شامپو لیندان و سم سایپرمکتین هم بره درمان جرب میدن دکترا اونم زیادش خوب نیست چون جذب بدن میشه در آخر زیاد استفاده بشه حیوون ممکنه مسموم بشه !! سگ ما هم با این چیزا خوب نشد بد تر هم شد خیلی داشت اذیت میشد !! موهاش همه داشت میریخت و پوستش هم مثل پوست کرگدن شده بود !! خیلی میخارید !! من با روغن سوخته چرب کردم دو هفته ای خوب شد !! منتهی خودش سیاه بود روغن سوخته میزدم معلوم نمیشد اصلا اگه رنگش روشنه روغن موتور معمولی آک بگیرید هر روز پوستشو چرب کنید یا وازلین فرقی نداره فقط یه لایه چرب رو پوسشو بگیره !! اگه زخمه اونجاهایی که زخمه روغن نزنید پماد بتا متازون بزنید هم چرب میشه هم زخمش زود خوب میشه التیام بخشم هست خارشش کم میشه جاهاییی که زخم باز نداره رو با روغن چرب کنید !! من اول که بهم گفتن خندیدم اما بعد که انجام دادم معجزه کرد !! دقیقا دوماه و نیم هر دارویی زدم و دادمو شستو شو دادم بد تر شد که بهتر نشد !! اما دوهفته با این روش بیشتر طول نکشید که خوب شد !! اگه بتونم عکسشم میزارم !!
در ضمن محیط هم آلوده هست ممکنه بعدا دوباره بگیره حتما محیط رو با سم پاکسازی کنید !!!
ویرایش توسط maxii : 10-09-2015 در ساعت 18:02
|