""
ساعت 20:40 بر حسب GMT +3.5 می باشد.  

بازدید کننده گرامی , به بزرگترین انجمن علمی و تحقیقاتی تخصصی سگها در ایران خوش آمدید . انجمن در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .لذا خواهشمند است که از ارسال پست های سیاسی و مذهبی و غیرقانونی که منجر به مسدود شدن انحمن خواهد شد جدا خودداری فرمایید. با تشکر

بازگشت   انجمن تخصصی ایرانیان داگ - Iranian Dog > سایر انجمنها > ادبیات

جدیدترین مباحث انجمنها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

قدیمی 07-07-2013, 01:19   #11
mehrnaz-ghasemi
عضو ویژه

mehrnaz-ghasemi آواتار ها

تشکر شده 6,038 بار در 1,570 پست
لايك دريافتي : 36
لايك كرده : 4
mehrnaz-ghasemi is on a distinguished road
امتیازات: 40,377, سطح: 100
امتیازات: 40,377, سطح: 100 امتیازات: 40,377, سطح: 100 امتیازات: 40,377, سطح: 100
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0%
بازدید: 0%
بازدید: 0% بازدید: 0% بازدید: 0%

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahriar95 نمایش پست ها
بحث کاملا فلسفی و علمی هست.
جواب علی: برای حرفم منیع علمی دارم که تمام رفتار حیوانات(که انسان جای بحث مفصل داره) از روی غریزه هست. کتاب زیست شناسی پیش دانشگاهی فصل رفتارشناسی. در ضمن همه حیوانات (حتی مورچه) دارای هوش هستند ولی در گستره بسیار بازی قرار دارند(با توجه به تعریف هوش از نظر خیلی ها)
بحث هوش نیست. فکر کردن است که به معنی تجزیه و تحلیل رویداد های گذشته و آینده است.
همچنین بحث احساسات هم از فکر کردن جداست و قبول دارم که سگ ها(نه هر حیوانی) تا حدودی احساسات را درک می کنند و به آن پاسخ می دهند(در جواب علی و مهرناز خانم)
جواب خانم قاسمی: بنده هم از بچه گی به حیوانات خصوصا سگ علاقه خاصی داشتم و تا به حال از کاسکو(باهوشترین پرنده) و انواع پرنده و ماهی و موش و ...(نخندید!) نگهداری کرده ام و شما نگاه نکنید سگ ندارم ولی به دلیل علاقه م از بعضی از کسانی که سگ داشتن بیشتر می دونم.(مجبور شدم بگم)
مهرناز خانم تمامی چیزهایی که گفتید مربوط میشه به احساسات و به هیچ وجه به تفکر ربطی نداره.
در ضمن من به خوبی می دونم غریزه چیه. غریزه عکس العملی هست که یه جانور در جواب محرک های محیط پیرامون و یا محرک های داخلی میده که هر دو به وسیله دستگاه عصبی جانور کار می کنه. در غریزه هیچ چیزی به نام اختیار وجود نداره(پس هیچ فکر کردنی صورت نمیگیره). غریزه , زمینه و پایه 100 درصد ژنتیکی داره. و همونطور که گفتم(با منبع) تمام رفتار های حیوانات , پایه و اساس غریزی داره. نتیجه اینکه تمامی رفتار جانوران , پایه و اساس ژنتیکی داره و چون ژنتیک هیچ جانداری دست خودش نیست تمامی رفتار هاش هم , اعم از شادی خنده گریه قهر آشتی وفا دست خودش نیست و به جبر است.
جالب است بدانید تمام چیزهایی مثل تفکر , احساسات , غریزه و رفتار , تماما رویدادهایی فیزیکی هستند که در دستگاه عصبی جانداران(مغز و نخاع) اتفاق می افتد. منبع: زیست شناسی سوم دبیرستان فصل دستگاه عصبی (این جمله آخر ربطی به بحث نداشت ولی شاید دوستان دیگر رشته ها ندانند)
خوش حال میشم به این بحث جالب ادامه بدیم یا حداقل نظرتون رو بگید. لطفا نوشته هام رو به دقت و به آرومی بخونید و پیش خودتون تجزیه و تحلیل کنید.

از اون لحاظ درست میفرمایید ،برداشت من جور دیگه ای بود
داشتن موش که خنده دار نیست منم الان 2 سالی میشه که یک موش دارم به جرائت میتونم بگم خیلی باهوش و زیرک هست
بگذارید بخندد شادان
که پس از این دگرش فرصت خندیدن نیست !
mehrnaz-ghasemi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
shahriar95 (07-07-2013)

قدیمی 07-07-2013, 01:32   #12
سرسخت
عضو سایت

سرسخت آواتار ها

تشکر شده 4,280 بار در 1,826 پست
لايك دريافتي : 29
لايك كرده : 0
سرسخت is on a distinguished road
امتیازات: 16,636, سطح: 82
امتیازات: 16,636, سطح: 82 امتیازات: 16,636, سطح: 82 امتیازات: 16,636, سطح: 82
میزان پیشرفت: 58%, 214 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 58% میزان پیشرفت: 58% میزان پیشرفت: 58%

رابطه نزدیک سگ و انسان تاریخ طولانی داره ممنون از این مطلب مفید
haj rezvan (07-07-2013)

قدیمی 07-07-2013, 01:37   #13
haj rezvan
عضو سایت

haj rezvan آواتار ها

تشکر شده 821 بار در 341 پست
لايك دريافتي : 0
haj rezvan is on a distinguished road
امتیازات: 2,361, سطح: 29
امتیازات: 2,361, سطح: 29 امتیازات: 2,361, سطح: 29 امتیازات: 2,361, سطح: 29
میزان پیشرفت: 41%, 89 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 41% میزان پیشرفت: 41% میزان پیشرفت: 41%

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرسخت نمایش پست ها
رابطه نزدیک سگ و انسان تاریخ طولانی داره ممنون از این مطلب مفید
اقا سلام خوش امدید مدتهاست کم تشریف میارید سایت؟از پست اقارضا دیدن کنید
haj rezvan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 07-07-2013, 12:10   #14
ali.as
اخراج شده

ali.as آواتار ها

تشکر شده 2,632 بار در 929 پست
لايك دريافتي : 0
ali.as is on a distinguished road
امتیازات: 5,903, سطح: 49
امتیازات: 5,903, سطح: 49 امتیازات: 5,903, سطح: 49 امتیازات: 5,903, سطح: 49
میزان پیشرفت: 77%, 47 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 77% میزان پیشرفت: 77% میزان پیشرفت: 77%
بازدید: 66%
بازدید: 66% بازدید: 66% بازدید: 66%

نقل قول:
بحث کاملا فلسفی و علمی هست.
جواب علی: برای حرفم منیع علمی دارم که تمام رفتار حیوانات(که انسان جای بحث مفصل داره) از روی غریزه هست. کتاب زیست شناسی پیش دانشگاهی فصل رفتارشناسی. در ضمن همه حیوانات (حتی مورچه) دارای هوش هستند ولی در گستره بسیار بازی قرار دارند(با توجه به تعریف هوش از نظر خیلی ها)
بحث هوش نیست. فکر کردن است که به معنی تجزیه و تحلیل رویداد های گذشته و آینده است.
همچنین بحث احساسات هم از فکر کردن جداست و قبول دارم که سگ ها(نه هر حیوانی) تا حدودی احساسات را درک می کنند و به آن پاسخ می دهند(در جواب علی و مهرناز خانم)
جواب خانم قاسمی: بنده هم از بچه گی به حیوانات خصوصا سگ علاقه خاصی داشتم و تا به حال از کاسکو(باهوشترین پرنده) و انواع پرنده و ماهی و موش و ...(نخندید!) نگهداری کرده ام و شما نگاه نکنید سگ ندارم ولی به دلیل علاقه م از بعضی از کسانی که سگ داشتن بیشتر می دونم.(مجبور شدم بگم)
مهرناز خانم تمامی چیزهایی که گفتید مربوط میشه به احساسات و به هیچ وجه به تفکر ربطی نداره.
در ضمن من به خوبی می دونم غریزه چیه. غریزه عکس العملی هست که یه جانور در جواب محرک های محیط پیرامون و یا محرک های داخلی میده که هر دو به وسیله دستگاه عصبی جانور کار می کنه. در غریزه هیچ چیزی به نام اختیار وجود نداره(پس هیچ فکر کردنی صورت نمیگیره). غریزه , زمینه و پایه 100 درصد ژنتیکی داره. و همونطور که گفتم(با منبع) تمام رفتار های حیوانات , پایه و اساس غریزی داره. نتیجه اینکه تمامی رفتار جانوران , پایه و اساس ژنتیکی داره و چون ژنتیک هیچ جانداری دست خودش نیست تمامی رفتار هاش هم , اعم از شادی خنده گریه قهر آشتی وفا دست خودش نیست و به جبر است.
جالب است بدانید تمام چیزهایی مثل تفکر , احساسات , غریزه و رفتار , تماما رویدادهایی فیزیکی هستند که در دستگاه عصبی جانداران(مغز و نخاع) اتفاق می افتد. منبع: زیست شناسی سوم دبیرستان فصل دستگاه عصبی (این جمله آخر ربطی به بحث نداشت ولی شاید دوستان دیگر رشته ها ندانند)
خوش حال میشم به این بحث جالب ادامه بدیم یا حداقل نظرتون رو بگید. لطفا نوشته هام رو به دقت و به آرومی بخونید و پیش خودتون تجزیه و تحلیل کنید.
این موضوع دوتا جنبه داره یکی جنبه علمی مادی یکی جنبه اجتماعی و معنوی این که شما میگی رفتار این سگ صرفا از روی غریزه و بدون تفکر بوده اینجور ازش برداشت میشه که یعنی کار خاصی نبوده و ارزشی نداره. اینم میتونه یه نوع دیدگاه واقع گرایانه باشه اما اگه از این دیدگاه نگاه کنیم فرضا علاقه ای هم که بین اعضای یه خونواده مثلا فرزند و مادر هست کاملا غریزی و در نتیجه همون رویدادهای فیزیکیه و اینم نمیشه به عنوان یه پدیده شگفت انگیز بهش نگاه کرد.اما وقتی از دیدگاه اجتماعی به قضیه نگاه کنیم رفتار این حیوون کاملا تاثیر گذار و شگفت آوره چون بین همون حیوانات هم هر حیونی و حتی هر سگی چنین کاری رو انجام نمیده. اگه بخوام منظورمو با یه مثال تفهیم کنم دقیقا مثل یه شعبده بازیه وقتی مردم یه تردستی میبینن همه ذوق زده میشن اما وقتی شما حقه و روند فیزیکی که اون شعبده باز انجام میده رو بدونی و بهش فکر کنی نتیجه کار برات کاملا عادی و بی مزست ولی با این حال چیزی از هنر شعبده باز کم نمیشه
ali.as آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما ali.as برای ارسال این پست سودمند:
manooch (10-01-2015), pouyam (23-07-2016), شکور (07-07-2013)

قدیمی 07-07-2013, 16:58   #15
shahriar95
مدیر اجرای قوانین

shahriar95 آواتار ها

تشکر شده 1,169 بار در 501 پست
لايك دريافتي : 60
لايك كرده : 23
shahriar95 is on a distinguished road
امتیازات: 8,804, سطح: 63
امتیازات: 8,804, سطح: 63 امتیازات: 8,804, سطح: 63 امتیازات: 8,804, سطح: 63
میزان پیشرفت: 18%, 246 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 18% میزان پیشرفت: 18% میزان پیشرفت: 18%
بازدید: 17%
بازدید: 17% بازدید: 17% بازدید: 17%

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.as نمایش پست ها
این موضوع دوتا جنبه داره یکی جنبه علمی مادی یکی جنبه اجتماعی و معنوی این که شما میگی رفتار این سگ صرفا از روی غریزه و بدون تفکر بوده اینجور ازش برداشت میشه که یعنی کار خاصی نبوده و ارزشی نداره. اینم میتونه یه نوع دیدگاه واقع گرایانه باشه اما اگه از این دیدگاه نگاه کنیم فرضا علاقه ای هم که بین اعضای یه خونواده مثلا فرزند و مادر هست کاملا غریزی و در نتیجه همون رویدادهای فیزیکیه و اینم نمیشه به عنوان یه پدیده شگفت انگیز بهش نگاه کرد.اما وقتی از دیدگاه اجتماعی به قضیه نگاه کنیم رفتار این حیوون کاملا تاثیر گذار و شگفت آوره چون بین همون حیوانات هم هر حیونی و حتی هر سگی چنین کاری رو انجام نمیده. اگه بخوام منظورمو با یه مثال تفهیم کنم دقیقا مثل یه شعبده بازیه وقتی مردم یه تردستی میبینن همه ذوق زده میشن اما وقتی شما حقه و روند فیزیکی که اون شعبده باز انجام میده رو بدونی و بهش فکر کنی نتیجه کار برات کاملا عادی و بی مزست ولی با این حال چیزی از هنر شعبده باز کم نمیشه
دقیقا عشق مادر به فرزند و .... هر رفتاری که بگی اساسا چیزی فیزیکی هست.(که در مغز شروع میشه و بروز میکنه). حالا اینکه ما چطور به اینها نگاه کنیم یه بحث فلسفی هست که صدها ساله موجب بحث های سنگین بین فلاسفه های بزرگ شده و تمومی نداره. اینکه شما میگی اگر اینطوری نگاه کنیم همه چیز برامون بی معنی و بی احساس میشه دقیقا چیزی هست در فلسفه به نام "پوچ گرایی". ولی همه به این پوچ گرایی نمیرسند از جمله من و خیلی های دیگه.

shahriar95 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما shahriar95 برای ارسال این پست سودمند:
manooch (10-01-2015), pouyam (23-07-2016)

قدیمی 10-01-2015, 22:08   #16
شهابم
عضو سایت

شهابم آواتار ها

تشکر شده 21 بار در 12 پست
لايك دريافتي : 3
لايك كرده : 4
شهابم is on a distinguished road
امتیازات: 807, سطح: 15
امتیازات: 807, سطح: 15 امتیازات: 807, سطح: 15 امتیازات: 807, سطح: 15
میزان پیشرفت: 7%, 93 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 7% میزان پیشرفت: 7% میزان پیشرفت: 7%
بازدید: 25%
بازدید: 25% بازدید: 25% بازدید: 25%

جالب و آموزنده بود
شهابم آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 10-01-2015, 23:41   #17
manooch
عضو سایت

manooch آواتار ها

تشکر شده 69 بار در 32 پست
لايك دريافتي : 2
لايك كرده : 1
manooch is on a distinguished road
امتیازات: 8,762, سطح: 63
امتیازات: 8,762, سطح: 63 امتیازات: 8,762, سطح: 63 امتیازات: 8,762, سطح: 63
میزان پیشرفت: 4%, 288 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 4% میزان پیشرفت: 4% میزان پیشرفت: 4%
پیش فرض در مورد فرمایش جناب شهریار

نقل قول:
دقیقا عشق مادر به فرزند و .... هر رفتاری که بگی اساسا چیزی فیزیکی هست.(که در مغز شروع میشه و بروز میکنه). حالا اینکه ما چطور به اینها نگاه کنیم یه بحث فلسفی هست که صدها ساله موجب بحث های سنگین بین فلاسفه های بزرگ شده و تمومی نداره. اینکه شما میگی اگر اینطوری نگاه کنیم همه چیز برامون بی معنی و بی احساس میشه دقیقا چیزی هست در فلسفه به نام "پوچ گرایی". ولی همه به این پوچ گرایی نمیرسند از جمله من و خیلی های دیگه.
جناب شهریار گرامی همانگونه که گفتید مسئله چیستی انسان قرنهاست محل بحث فلاسفه و دانشمندان ( در فلسفه ذهن ، عصب شناسی ، بیولوژی و...) است . ما زمانی میتوانیم در باره حیوانات قضاوت درستی ( نسبتا و نه قطعا ) داشته باشیم که بتوانیم در مورد مسائلی همچون انگیزش ( که الان یک شاخه اساسی و مهم علم روانشناسی است ) به نتایج متفق القول و اجماعی برسیم . بزعم من فعلا چنین اجماعی وجود ندارد و نظریات و مکاتب مختلفی داعیه دارند .

- بنابراین نمیتوان با قطعیت گفت تمام احساسات و انگیزشهای ما قابل نحویل به فیزیولوژی است . این همان فیزیکالیسم است . من نمیگویم غلط است ولی به گمانم فیزیکالیسم هنوز نمیتواند بطور قاطع از خودش دفاع کند .

- در عین حال من باور ( = عقیده و نه علم ) دارم که انسان و حیوان تفاوت کیفی ندارند بلکه تفاوت کمی دارند . یعنی اگر در انسان چیزی بنام محبت هست ، در سگ هم هست . اگر چیزی بنام پرسونالیتی در انسان هست ، در سگ هم هست . ما هم حیوانی هستیم در طول سایر حیونات ولی انقدر با حیوانات دیگر فاصله گرفته ایم که این تفاوت ، یک تفاوت کیفی بنظر میرسد .

- و راستش من نمیدانم این تفاوت محصول چیست . محصول جناب انتخاب طبیعی است یا محصول یک شعور برتر یا هر چی.... نمیدانم ( در واقع هیچکس نمیداند ) .

- علی ای حال و روی هم رفته من شخصا تجربه داشتن چندین سگ را داشته ام و کمترین شکی در محبت ، وفاداری ، و شعور سگ ندارم و برایم مهم نیست این صفات دقیقا چی چی هستند . ماشین خوب خوب است ولو مطلقا هیچ اراده و اگاهی ای ندارد . سگ خوب هم همینطور .
manooch آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
pouyam (23-07-2016)
پاسخ

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک فعال است
[IMG] فعال است
HTML غیر فعال است

Forum Jump