|
 |
ساعت 08:15 بر حسب GMT +3.5 می باشد. |
|
18-09-2012, 18:20
|
|
عضو سایت
تشکر شده 6 بار در 2 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
میزان پیشرفت: 85%, 30 امتیاز نیاز دارد |
|
راهنمايي جهت انتخاب سگ
سلام به همه دوستان خوب و اساتيد محترم . من رامتين هستم و دنبال يه سگ خوب مي گردم . من توي آپارتمان زندگي مي كنم و همسايه ها طوري هستند كه مهم نيست براشون كه من سگ دارم يا نه . فقط اگه نژادي كه پيشنهاد مي دين كم صدا باشه خيلي بهتر مي شه . مي تونم هر روز ببرمش بيرون و وحشتناك بدوئنمش . مي تونم در طول روز زياد پيشش بمونم . معمولا توي خونم و براي كنكور دارم درس مي خونم مدرسه نمي رم . پس مي تونم بهش برسم و پيشش باشم . اشكالي هم نداره برام كه توله باشه مي خواستم بدونم كه با شرايط من چه سگي برام مناسبه . از بين سگ هايي كه دوست دارم مثل هاسكي و ژرمن و بلژين شپرد و آلاسكا مالاموت و ساموید و آكيتا هر كدوم دوستان پيشنهاد بدن خيلي خوب مي شه ببينم كجاي كارم . خيلي ممنون كه وقت گذاشتيد و خوندين اين رو با تشكر .
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما ramtin-w برای ارسال این پست سودمند:
|
|
18-09-2012, 18:35
|
|
عضو ویژه
تشکر شده 6,038 بار در 1,570 پست
لايك دريافتي : 36
لايك كرده : 4
امتیازات: 40,377, سطح: 100 |
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد |
|
اول که گفتید توی آپارتمانم به فکر نژاد های آپارتمانی افتادم ولی بعد گفتید که میتونم وحشتناک بدوئنمش
از بین نژاد هایی که گفتید به ترتیب ژرمن -بلژین و ساموید خوبه ولی من اگه به جای شما بودم گلدن ریتریور یا لابرادور ریتریور رو برای خودم بهترین گزینه میدونستم چون کم پارس میکنن ،خیلی خیلی باهوشن و میتونن همدم های عالی برای صاحبشون باشن .آزارشون به مورچه هم نمیرسه به هر حال میل خودتونه .
موفق باشید
|
کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما mehrnaz-ghasemi برای ارسال این پست سودمند:
|
|
18-09-2012, 18:49
|
|
عضو سایت
تشکر شده 165 بار در 76 پست
میزان پیشرفت: 61%, 39 امتیاز نیاز دارد |
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramtin-w
سلام به همه دوستان خوب و اساتيد محترم . من رامتين هستم و دنبال يه سگ خوب مي گردم . من توي آپارتمان زندگي مي كنم و همسايه ها طوري هستند كه مهم نيست براشون كه من سگ دارم يا نه . فقط اگه نژادي كه پيشنهاد مي دين كم صدا باشه خيلي بهتر مي شه . مي تونم هر روز ببرمش بيرون و وحشتناك بدوئنمش . مي تونم در طول روز زياد پيشش بمونم . معمولا توي خونم و براي كنكور دارم درس مي خونم مدرسه نمي رم . پس مي تونم بهش برسم و پيشش باشم . اشكالي هم نداره برام كه توله باشه مي خواستم بدونم كه با شرايط من چه سگي برام مناسبه . از بين سگ هايي كه دوست دارم مثل هاسكي و ژرمن و بلژين شپرد و آلاسكا مالاموت و ساموید و آكيتا هر كدوم دوستان پيشنهاد بدن خيلي خوب مي شه ببينم كجاي كارم . خيلي ممنون كه وقت گذاشتيد و خوندين اين رو با تشكر .
|
رامتین عزیز.من شخصا با نگهداری نژادهایی مثل سیبریان هاسکی.الاسکن مالاموت و ساموید در اپارتمان موافق نیستم چون هم پرانرژی هستن هم مراقبت ویژه ای رو میطلبه{ نه اینکه بگم نمیشه نگهداری کرد!}.در مورد اکیتا هم .خودم شخصا به دلیل وفاداریه بینظیرش دوستش دارم ولی موضوع اینه که کسی که میخواد ازش نگهداری و مخصوصا اموزشش بده باید تجربه کافی داشته باشه .طوریکه اگه شما با یه اکیتای کاملا حرف گوش کن روبرو بشی باید بدونی که صاحبش براش سنگ تموم گذاشته ولی این رو هم باید بدونی که خیلی زود عکس العمل نشون میده و حمله میکنه برای همین شرکتهای بیمه در اروپا و امریکا مبلغ بالایی برای بیمه کردنش طلب کرده و حتی از بیمه کردنشون خودداری میکنن برای همین اون رو به شما پیشنهاد نمیکنم اگه سگی رو که میخواین باید حتما از بین این نژادها باشه من ژرمن و یا بلژین مالینوئیس رو به شما پیشنهاد میدم ولی قبل از اون باید بدونی نگهداری سگی با وزن تقریبی 42 کیلو و اون هم در اپارتمان ....قبلش باز هم کاملا فکرات رو بکن کمااینکه بهتره که به نژادهای سبکتر .کوچکتر و ارومتر هم فکر کنی مخصوصا که قبلا سگ نداشتی اگه نژادهای دیگه هم مد نظرت هست.بگو تا با کمک دوستان بتونی یه نتیجه گیری کلی داشته باشی.
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما soheil.abc برای ارسال این پست سودمند:
|
|
18-09-2012, 20:28
|
|
عضو سایت
تشکر شده 495 بار در 217 پست
لايك دريافتي : 1
میزان پیشرفت: 78%, 67 امتیاز نیاز دارد |
|
آپارتمان و هاسکی ؟
هاسکی فقط بلده خرابکاری کنه و خیلی پر انرژیه
به نظر من نژاد تزیینی و آپارتمانی بگیری بهتره
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما aom برای ارسال این پست سودمند:
|
|
19-09-2012, 00:07
|
|
عضو سایت
تشکر شده 4,280 بار در 1,826 پست
لايك دريافتي : 29
امتیازات: 16,636, سطح: 82 |
میزان پیشرفت: 58%, 214 امتیاز نیاز دارد |
|
به نظر من کنکور بده بعد سگ بخر . والبته این حدس منه شما یکم برای خرید سگ داری عجولانه تصمیم میگیری اما با شرایط شما جرمن بدلیل پارس بیشتر البته با تربیت خوب قابل اصلاح هست هاسکی پر انرزی واسه خونه مناسب هست رو ساموید شناختی ندارم اما اکیتا اگه ایران باشه گزینه بهتری هست
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما سرسخت برای ارسال این پست سودمند:
|
|
19-09-2012, 00:51
|
|
عضو سایت
تشکر شده 138 بار در 70 پست
میزان پیشرفت: 62%, 116 امتیاز نیاز دارد |
|
په قول دوست عزیزم اول کنکور بده.چون حیوان خیلی وقتت رامیگیره.بعدا وقت زیاد داری.
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما farbod برای ارسال این پست سودمند:
|
|
19-09-2012, 07:33
|
|
عضو سایت
تشکر شده 167 بار در 79 پست
میزان پیشرفت: 34%, 100 امتیاز نیاز دارد |
|
اگه اول كنكورتو بدي بعد سگ بگيري كه بهتره ولي من مطمئنم سگه تو فكرته و نميتوني درس بخوني كتاب بياد جلو چشت خيال پردازي و تجسم كردن يه سگ شروع ميشه
از بين اين سگا به نظرم ژرمن بهتره ولي نگهداري همچين سگايي تو آپارتمان خيلي مشكله و اگه توله بخري كه ديگه واويلا من يه توله دوبرمن ١٦ روزه دارم كه هر ٢ . ٣ ساعت يبار بايد شيرش بدم چه شب چه روز ديگه نظافتو اينا به كنار
به نظرم يه سگ آپارتماني ٥ . ٦ ماهه بخر
به شي هوا هوا فك كن اگه آپارتماني دوس داري
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما omid_1989 برای ارسال این پست سودمند:
|
|
19-09-2012, 08:19
|
|
عضو سایت
تشکر شده 389 بار در 157 پست
میزان پیشرفت: 9%, 137 امتیاز نیاز دارد |
|
اولش همینطوره .با خودت رویا پردازی میکنی که اگه سگ داشته باشی میبریش بیرون و باهاش میدویی و کلی وقت میگذرونی برای همین میگی بزار یک سگی بخرم که بتونم بیشتر باهاش وقت بگذرونم ولی باور کن این موجود یک انرژی خارق العاده و غیر قابل تصور داره یعنی تو اگه یک تریر 7 کیلویی داشته باشه اگه اگه از صبح تا شب هم باهاش بازی کنی خسته نمیشه اونوقت چه برسه به یه سگ بالای 40 کیلو مثل هاسکی و ژرمن که تو آپارتمان حوصلشون سر میره و میفتن به جون خونه.سگ داشتن از تصور تا واقعیت زمین تا آسمون فرق داره.من خودم یه تریر کوچیک داشتم که تازه موهاش هم خیلی بلند نبود و تو آپارتمان نگهش میداشتم یعنی باورت نمیشه هر بار که پا مو میذاشتم رو قالی کلی مو تو هوا پخش میشد حالا تو فکرشو بکن اگه یه سگ با جثه متوسط مثل هاسکی یا ژرمن یا حتی گلدن رتریور بخوای تو آپارتمان نگه داری کل خونه بعد از چند ماه پر موی سگ میشه البته میشه خونه رو تمیز کرد ولی قطعا نظافت خونه زحمتش میشه چند برابر.حالا پیشنهاد من به تو
شما گفتی که داری برای کنکور میخونی و مدرسه هم نمیری پس احتمالا سال دومه که میخوای کنکور بدی اگر درست حدس زدم که باید بگم شرایطتت دقیقا مثل دو سال پیش من هست بعضی از دوستان میگن اول کنکور بده بعد سگ بگیر که من با این مخالفم چون قطعا این موضوع سگ کلی فکرت رو مشغول میکنه و نخریدن سگ تا موقع کنکور هم تو رو از درس میندازه هم از داشتن سگ!پس من پیشنهاد میکنم که سگ رو همین الان بخرم اما 1نژاد آپارتمانی و پاکوتاه که موهای بدنش کوتاه باشه 2حتما یک سگ بین 4 تا 6 ماه بخر چون سگ بالای 4 ماه هم اخلاقش مشخصه هم ظاهرش چون سگ های پاکوتاه خیلی تو ایران میکس میشن برای همین وقتی توله ان حتی با دیدن پدر و مادرشون نمیشه تشخیص داد که قیافشون چه شکلی میشه این هم که میگم توله نخر اینه که نگه داری از سگ تا سن 4 ماه خیلی کار خسته کننده ای هست و توله بعد از چهار ماه شیرین میشه و هم فهمش در حد مناسبی هست هم قدرت بدنیش تازه آموزش های اصلی به سگ بعد از 6 ماه شروع میشه.خیلی مهمه که سگت آدم گیر نباشه چون خیلی از سگ های پا کوتاه این طوری هستن و این که خیلی هاشون هم مثل نژاد اشپیتز خیلی پارس میکنن و کلا میشن سوهان روح ولی خرید یک سگ 4_6 ماهه همه این ابهامات رو برطرف میکنه و خیالت رو راحت میکنه که سگ آروم و خوبی رو میگیری.در ضمن به سایت هایی که سگ ها رو هم به صورت رایگان واگذار میکنن سر بزن.همیشه چند تا مورد خوب توشون پیدا میشه.
|
|
|
کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما mohammad110 برای ارسال این پست سودمند:
|
|
19-09-2012, 08:20
|
|
عضو سایت
تشکر شده 2,482 بار در 1,001 پست
میزان پیشرفت: 10%, 270 امتیاز نیاز دارد |
|
دوست من منم مشکل مشابه شمارو دارم عاشق سگم ولی باید برای کنکور بخونم همه بهم میگن بشین بخون هر شهری که قبول شدی بعدش سگ بگیر ببر اونجا ولی نمیتونم باید بگیرم
به نظر من هم نژاد اپارتمانی بگیری بهتره
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما RKO برای ارسال این پست سودمند:
|
|
19-09-2012, 08:21
|
|
عضو سایت
تشکر شده 121 بار در 63 پست
میزان پیشرفت: 23%, 77 امتیاز نیاز دارد |
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_1989
اگه اول كنكورتو بدي بعد سگ بگيري كه بهتره ولي من مطمئنم سگه تو فكرته و نميتوني درس بخوني كتاب بياد جلو چشت خيال پردازي و تجسم كردن يه سگ شروع ميشه
از بين اين سگا به نظرم ژرمن بهتره ولي نگهداري همچين سگايي تو آپارتمان خيلي مشكله و اگه توله بخري كه ديگه واويلا من يه توله دوبرمن ١٦ روزه دارم كه هر ٢ . ٣ ساعت يبار بايد شيرش بدم چه شب چه روز ديگه نظافتو اينا به كنار
به نظرم يه سگ آپارتماني ٥ . ٦ ماهه بخر
به شي هوا هوا فك كن اگه آپارتماني دوس داري
|
سلام
میشه بگید این توله دبرمنو چند خریدید دوست عزیز؟
ممنون
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما amordad12 برای ارسال این پست سودمند:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|
مجوزهای ارسال و ویرایش
|
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید