""
ساعت 12:23 بر حسب GMT +3.5 می باشد.  

بازدید کننده گرامی , به بزرگترین انجمن علمی و تحقیقاتی تخصصی سگها در ایران خوش آمدید . انجمن در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .لذا خواهشمند است که از ارسال پست های سیاسی و مذهبی و غیرقانونی که منجر به مسدود شدن انحمن خواهد شد جدا خودداری فرمایید. با تشکر

بازگشت   انجمن تخصصی ایرانیان داگ - Iranian Dog > نژاد های معروف خارجی: گارد, کاری, گله, شکاری > نژاد های خارجی : گارد,کاری,شکاری و گله > باکسر

جدیدترین مباحث انجمنها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

قدیمی 01-09-2013, 18:06   #11
مهرآن
اخراج شده

مهرآن آواتار ها

تشکر شده 236 بار در 94 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
مهرآن is on a distinguished road
امتیازات: 2,195, سطح: 28
امتیازات: 2,195, سطح: 28 امتیازات: 2,195, سطح: 28 امتیازات: 2,195, سطح: 28
میزان پیشرفت: 30%, 105 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 30% میزان پیشرفت: 30% میزان پیشرفت: 30%
بازدید: 37%
بازدید: 37% بازدید: 37% بازدید: 37%

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrnaz-ghasemi نمایش پست ها
سلام .خوش حالم که اومدین مخصوصا که باکسر زیبایی دارید و حضور شما در میان خانواده ی بزرگ ما میتواند بسیار ارزشمند شود .

1-چشب اگر میفرمایید که با فتوشاپ تشدید نشده است حتما همینطور است و من را بخاطر این جسارتم ببخشید .

2-نمیدونم دیگه باید چجوری حرف بزنم تا حرفهایم با دقت بیشتری خوانده بشن .والا دیگه نمیدونم
شما جمله ی :
نیاز به تحقیق بیشتری دارم رو متوجه شدید معنی و تفسیرش رو ؟؟؟ یعنی مطمئن نیستم و در موردش اطلاعات کامل ندارم پس قطعا و حتما نگفتم سگتون اصیل نیست .

داور fci نیستم که همه چیز رو بدونم و همه اظهار نظراتم در مورد اصالت و استاندارد سگی که توش سر رشته ای ندارم درست باشه .
واقعا اینقدر اشتباه من شما رو عصبانی کرده ؟؟؟؟ دلیلش چیه ؟؟؟؟؟

کسی که در بخش من نظر اشتباه بدهد ،سوال بپرسد و .... با تمام قاطعیت و صبر ، حوصله و فقط در موارد لازم با جدییت مشکلش را رفع میکنم و اینقدر هم شخصیت خودم را دوست دارم که حاضر نیستم که با شکستن غرور دیگران ، طعنه و تعصب های بی جا و صد البته با گفتن پسر خوب برو یکم تحقیق کن بعد بیا روی سگم نظر بده ،هم شخصیت خودم را زیر سوال ببرم و هم کاری کنم شخصیت طرف مقابل با بی احترامی من خرد شود .شرمنده این رفتار زشت نه در خصلت من است نه در شان شخصیت من است چون معتقد هستم که اولا هر کسی شخصیت و ابروی خودش رو داره که براش خیلی مهمه دوما کسی وجود نداره که ما ازش بیشتر اطلاعات داشته باشیم هر کس توی چیز خاصی مهارت و اطلاعات بزرگی داره که ما کوچک ترین چیز ها رو هم ازش سر در نمیاریم .

و تا جایی که طرف مقابلم به من تهمت و توهین نکند با او صبور و با حوصله رفتار میکنم.

بار ها و بار ها نظرات مختلف در مورد سگم شنیده ام هر نوع نظری که فکرش را بکنید اما اینقدر متعصب نیستم که فقط بخاطر سگم به دیگران بی احترامی کنم و به انها بپرم که چرا بدون هیچ تحقیق قبلی نظر میدن ،اگر نظرشان اشتباه بود در کمال ارامش و قاطعیت اصل مطلب را برایشان ثابت میکنم اگر پذیرفتند از این که توانستم به کسی چیزی یاد بدهم و باعث اگاهی او شده ام بسیار مسرور میشوم و در غیر این صورت دیگر به من ربطی ندارد که نپذیرفته و به منظور احترام به نظرش سکوت میکنم .

اما در مورد ادعای من .میشه دقیقا بگید کی ،به کجا و در چه زمانی گفتم سگ من بهترین ،اصیل ترین و تک ترین هست ؟؟؟
یک نمونشو نشون بدین که گفتم سگم بهترین هست ؟؟؟
هر فرزندی برای مادر یا پدرش بهترین هست اما دقیقا کی ادعا کردم که سگ من بهترین در بین تمام دوبرمن های ایران هست ؟؟

الان به وسیله ی شما به اصل موضوع رنگ پی بردم و واقعا نیمتوانم درک کنم چرا یکدفعه به من پردید ؟؟؟ ایا به سگتان فحش دادم ؟؟ ایا به خودتان فحش دادم ؟؟ ایا سگتان را کشتم ؟؟؟ عصبانیت شما طبق برداشت من در این حد بود که انگار من با نظر اشتباهم سگتان را دریافت عناوین مهم جهانی محروم کردم !!!!!!
این طبیعی است که همگی ما روی سگهای همچون فرزندمان تعصب داشته باشیم و اتفاقا نشانه ی وابستگی و علاقه ی شدیدی است که به او داریم اما این تعصب زمانی بی جا میشوند که حتی تحمل حرف انسان های ناشی و غیر ناشی را نداشته باشیم .
در ضمن نیازی نبود که دقیقا همین حرفها رو به من پیام بدهید خوشبختانه هنوز هم کار با انجمن را بلد هستم و هم بینایی خودم را از دست نداده ام .

در مورد لاغری میتواند بخاطر گرمای شدید باشد چون سگ من هم بسیار لاغر شده با وجود تغذیه و ورزش خوب .

ممنون
اول اینکه من عذر خواهی میکنم که باعث ناراحتیتون شدم
دوم من مثل شما بلد نیستم مظلوم نمایی کنم من فقط حرفمو میزنم
سوم منظورم از ادعاتون در مورد نژاد شناسی بود نه سگتون چون مال خوب نیازی به ادعا و تعریف نداره که موکو واقعآ بی نظیره البته تو دوبرایی که من دیدم
http://www.iraniandog.com/showthread.php?t=6982
چهارم من که چیزی نگفتم که شما اینقدر قیافه حق به جانب میگیرید
من فقط گفتم که ما وقتی از چیزی اطلاعات و آگاهی کافی نداریم بهتره نظر دادن رو به متخصصین محول کنیم نه اینکه از روی هوا حرف بزنیم و بعد بگیم مگه چی شد؟ سگت رو از
عناوین مهم جهانی محروم کردم؟؟؟
بازم من عذر خواهی میکنم
با تشکر
مهرآن آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
mehrnaz-ghasemi (01-09-2013)

قدیمی 01-09-2013, 18:48   #12
mehrnaz-ghasemi
عضو ویژه

mehrnaz-ghasemi آواتار ها

تشکر شده 6,038 بار در 1,570 پست
لايك دريافتي : 36
لايك كرده : 4
mehrnaz-ghasemi is on a distinguished road
امتیازات: 40,377, سطح: 100
امتیازات: 40,377, سطح: 100 امتیازات: 40,377, سطح: 100 امتیازات: 40,377, سطح: 100
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0%
بازدید: 0%
بازدید: 0% بازدید: 0% بازدید: 0%

عکس های جدید موکو رو امشب میزارم و محتاج نظرتونیم .

از طرفی حق با شماست گاهی باید سکوت کرد و گوش داد گاهی باید مسائل مطرح بشن تا به پاسخ برسید .برید بپرسید چند نفر از کاربران در مورد دوبرمن نظرات اشتباهی میدادن و من با مدارک مستند حرف هاشونو تصحیح کردم ؟؟؟؟ منم خیلی راحت میتونم به کسی که نظر اشتباه میگه بگم لطفا علمشو نداری نظر نده ولی قضاوت با شما کدومش بهتره؟؟؟ میتونید امارشو در بیارید تا بحال شده به کسی که سوال داشته ،اشتباه حرفی رو زده یا منتشر کرده و .... گفتم تو علمشو نداری پس نظر نده خودت برو تحقیق کن ؟؟؟؟
.حتی یادمه که یک مدت مسئله ی دوبرمن سفید داغ شده بود و هر کی نظری میداد ولی من مختصر در مورد دوبرمن سفید توضیح دادم و همه استفاده کردن و به خودم افتخار میکردم که باعث اگاهی افراد زیادی شدم .

نژاد شناسی هم نمیدونم شما یوزر پرشین پتی منو دیدید که میگین ادعای نژاد شناسی دارم یا جایی گفتم تمام نژاد های سگو فوت و فنشون رو از برم .

منم فقط حرفمو میزنم مظلوم نماییم کجا بود نمیدونم ،حتی بازم کاربران همین سایت و سایت های دیگر بهم پ.خ میدن چرا موقع بحث اینقدر خشنو بی اعصابید ؟؟

در هر صورت اشتباه از هر دو طرفین هست و منم به نوبه ی خودم عذر خواهی میکنم حتی به منظور احترامی که براتون قائلم پیام دوستی هم دادم در صورتی که به هر کسی نمیدم دیگه حالا با خودتون قبول کردن یا نکردنش .
دوست دارم این مسئله در همینجا تموم بشه و به نظرم خودتون سگتون رو توی تاپیک جدا معرفی کنید .
بگذارید بخندد شادان
که پس از این دگرش فرصت خندیدن نیست !
mehrnaz-ghasemi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
مهرآن (01-09-2013)

قدیمی 01-09-2013, 23:37   #13
مهرآن
اخراج شده

مهرآن آواتار ها

تشکر شده 236 بار در 94 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
مهرآن is on a distinguished road
امتیازات: 2,195, سطح: 28
امتیازات: 2,195, سطح: 28 امتیازات: 2,195, سطح: 28 امتیازات: 2,195, سطح: 28
میزان پیشرفت: 30%, 105 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 30% میزان پیشرفت: 30% میزان پیشرفت: 30%
بازدید: 37%
بازدید: 37% بازدید: 37% بازدید: 37%

دوستیم
مهرآن آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
پاسخ

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک فعال است
[IMG] فعال است
HTML غیر فعال است

Forum Jump