|
 |
ساعت 11:34 بر حسب GMT +3.5 می باشد. |
|
28-08-2013, 00:56
|
|
عضو سایت
تشکر شده 394 بار در 142 پست
لايك دريافتي : 1
لايك كرده : 0
میزان پیشرفت: 16%, 169 امتیاز نیاز دارد |
|
باکسر نر
سلام به همه دوستان
بعضی ها میدونن که من در تلاشم تا سطح کیفی سگ در کرمان رو بالا ببرم و یک سایت در همین زمینه راه اندازی کردم به نام حذف نشانی سایت
نکته : اگر معرفی سایت خلاف قوانین هست , مدیر بخش آدرس رو حذف کنه لطفاً
افراد میتونن سگ برای فروش بزارن معرفی کنن و نیازمندی هاشون رو اعلام کنن و خلاصه توی همین ارسال و دریافت ها با یک دوست آشنا شدم که میگفت باکسر خیلی خوبی داره و عکسش رو برام فرستاد .
نظرتون درباره این باکسر 14 ماهه ؟ از صد نمره چند میدین ؟
ویرایش توسط dogterainer : 28-08-2013 در ساعت 09:26
دلیل: حذف آدرس سایت-شما میتوانید با هماهنگی با admin به مدت یکفهته در بخش اخبار سایت خود را معرفی نمائید
|
|
|
کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما makhan برای ارسال این پست سودمند:
|
|
28-08-2013, 09:04
|
|
عضو سایت
تشکر شده 318 بار در 201 پست
لايك دريافتي : 14
لايك كرده : 2
میزان پیشرفت: 43%, 86 امتیاز نیاز دارد |
|
باکسر زیبایی و عضلات خوبی داره ولی عکس تو آتلیه عالی گرفته شده
|
|
|
کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما I man 1 برای ارسال این پست سودمند:
|
|
28-08-2013, 10:54
|
|
عضو ویژه
تشکر شده 6,038 بار در 1,570 پست
لايك دريافتي : 36
لايك كرده : 4
امتیازات: 40,377, سطح: 100 |
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد |
|
باکسر خوبی هست ولی لاغره و رنگش هم با وسیله ی فتوشاپ انگار تشدید شده .ولی فاون خوبی هست یک مورد استانداردی توجهمو جلب کرد این یک فاون (نخودی )خالص بدون هیچ لکه ی برندیل هست بنابراین لکه سفید روی قفسه ی سینش ممکنه از اصالتش کم کنه چون معمولا فاون های خالص یک ماسک خیلی تیره دارند و لکه ی سفید ندارند شاید هم اشکالی نداشته باشه ،نیاز به تحقیق بیشتری در این مورد دارم .در کل کیفیتش خیلی خوبه و اصالتش هم خیلی خوبه نسبت به بیشتر باکسر های داخلی
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما mehrnaz-ghasemi برای ارسال این پست سودمند:
|
|
28-08-2013, 12:27
|
|
عضو سایت
تشکر شده 108 بار در 54 پست
لايك دريافتي : 1
میزان پیشرفت: 3%, 97 امتیاز نیاز دارد |
|
70
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما Babak.s برای ارسال این پست سودمند:
|
|
28-08-2013, 15:03
|
|
عضو سایت
تشکر شده 157 بار در 95 پست
لايك دريافتي : 0
میزان پیشرفت: 64%, 36 امتیاز نیاز دارد |
|
چه عضلاتی داره !
|
|
|
28-08-2013, 22:25
|
|
عضو سایت
تشکر شده 326 بار در 128 پست
لايك دريافتي : 4
لايك كرده : 2
میزان پیشرفت: 26%, 148 امتیاز نیاز دارد |
|
ماشا الله خیلی خوشگله به نظر من 85
|
28-08-2013, 22:45
|
|
عضو سایت
تشکر شده 386 بار در 172 پست
لايك دريافتي : 4
میزان پیشرفت: 5%, 191 امتیاز نیاز دارد |
|
قشنگه...
|
29-08-2013, 03:13
|
|
عضو سایت
تشکر شده 256 بار در 156 پست
میزان پیشرفت: 7%, 93 امتیاز نیاز دارد |
|
باکسر مال خودته؟خیلی عالیه خدا نگه داره ماشالله همچیش درجه یک هست و فرم بدنی گرید aداره
.تنها مشکلش لاغر بودن هست........
اگر ماده بود یه جفت خوب براش سراغ داشتم........
از 100 بهش 90می دم.....................
|
|
|
01-09-2013, 15:13
|
|
اخراج شده
تشکر شده 236 بار در 94 پست
میزان پیشرفت: 30%, 105 امتیاز نیاز دارد |
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrnaz-ghasemi
باکسر خوبی هست ولی لاغره و رنگش هم با وسیله ی فتوشاپ انگار تشدید شده .ولی فاون خوبی هست یک مورد استانداردی توجهمو جلب کرد این یک فاون (نخودی )خالص بدون هیچ لکه ی برندیل هست بنابراین لکه سفید روی قفسه ی سینش ممکنه از اصالتش کم کنه چون معمولا فاون های خالص یک ماسک خیلی تیره دارند و لکه ی سفید ندارند شاید هم اشکالی نداشته باشه ،نیاز به تحقیق بیشتری در این مورد دارم .در کل کیفیتش خیلی خوبه و اصالتش هم خیلی خوبه نسبت به بیشتر باکسر های داخلی
|
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده صاحب این باکسر هستم که شما در موردش نظر دادین
1. گفتین رنگش با فتوشاپ تشدید شده.:اگر من جای شما بودم اول عکسو به یه عکاس یا گرافیست نشون میدادم بعد نظر میدادم.نه خانم قاسمی رنگ بدلیل نور پردازی حرفه ای عکاس براق و تیره به نظر میاد
2. گفتین که لکه سفیدی تو سینه از اصالت کم میکنه:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rj_boxer.jpg
باور کنید اگه هر کس دیگه ای این حرفا رو زده بود برام مهم نبود
ولی شما که ادعا دارین تو این زمینه و خودتون دارای یک سگ خوب هستین ازتون بعیده
خداوکیلی فکر کنید اگه من در مورد دوبرمن اطلاعات کافی نداشته باشم و بیام بگم پوزه موکو استاندارد نیست و بگم ممکنه استاندارد باشه باید تحقیق کنم
شما چی میگین؟نمیگین پسر خوب اول برو تحقیقتو بکن بعد بیا روی سگ مردم نظر بده
نه خانم قاسمی لکه سفیدی هیچ عیبی تو باکسر نیست فقط نباید بیش از یک سوم بدن رو در بر گیرد مخصوصآ من هنوز تو هیچ سایتی ندیدم باکسری وجود داشته باشه که سفیدی تو سینش نباشه مال من که اگه دقت کنین سفیدیش شبیه قلب درست جای قلبشه که خیلی نادره
http://boxerdogs.ir/?p=40
از نظر لاغری هم اگه ورزش نمیکرد و به قول خودمون کالری نمیسوزوند اینجور عضلانی نبود ولی درسته یه کم جای چاق شدن داره
لطف کنید در صورت صحت حرفای بنده نوشته هاتونو اصلاح کنید
با تشکر
|
|
|
01-09-2013, 17:17
|
|
عضو ویژه
تشکر شده 6,038 بار در 1,570 پست
لايك دريافتي : 36
لايك كرده : 4
امتیازات: 40,377, سطح: 100 |
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد |
|
سلام .خوش حالم که اومدین مخصوصا که باکسر زیبایی دارید و حضور شما در میان خانواده ی بزرگ ما میتواند بسیار ارزشمند شود .
1-چشب اگر میفرمایید که با فتوشاپ تشدید نشده است حتما همینطور است و من را بخاطر این جسارتم ببخشید .
2-نمیدونم دیگه باید چجوری حرف بزنم تا حرفهایم با دقت بیشتری خوانده بشن .والا دیگه نمیدونم
شما جمله ی :
نیاز به تحقیق بیشتری دارم رو متوجه شدید معنی و تفسیرش رو ؟؟؟ یعنی مطمئن نیستم و در موردش اطلاعات کامل ندارم پس قطعا و حتما نگفتم سگتون اصیل نیست .
داور fci نیستم که همه چیز رو بدونم و همه اظهار نظراتم در مورد اصالت و استاندارد سگی که توش سر رشته ای ندارم درست باشه .
واقعا اینقدر اشتباه من شما رو عصبانی کرده ؟؟؟؟ دلیلش چیه ؟؟؟؟؟
کسی که در بخش من نظر اشتباه بدهد ،سوال بپرسد و .... با تمام قاطعیت و صبر ، حوصله و فقط در موارد لازم با جدییت مشکلش را رفع میکنم و اینقدر هم شخصیت خودم را دوست دارم که حاضر نیستم که با شکستن غرور دیگران ، طعنه و تعصب های بی جا و صد البته با گفتن پسر خوب برو یکم تحقیق کن بعد بیا روی سگم نظر بده ،هم شخصیت خودم را زیر سوال ببرم و هم کاری کنم شخصیت طرف مقابل با بی احترامی من خرد شود .شرمنده این رفتار زشت نه در خصلت من است نه در شان شخصیت من است چون معتقد هستم که اولا هر کسی شخصیت و ابروی خودش رو داره که براش خیلی مهمه دوما کسی وجود نداره که ما ازش بیشتر اطلاعات داشته باشیم هر کس توی چیز خاصی مهارت و اطلاعات بزرگی داره که ما کوچک ترین چیز ها رو هم ازش سر در نمیاریم .
و تا جایی که طرف مقابلم به من تهمت و توهین نکند با او صبور و با حوصله رفتار میکنم.
بار ها و بار ها نظرات مختلف در مورد سگم شنیده ام هر نوع نظری که فکرش را بکنید اما اینقدر متعصب نیستم که فقط بخاطر سگم به دیگران بی احترامی کنم و به انها بپرم که چرا بدون هیچ تحقیق قبلی نظر میدن ،اگر نظرشان اشتباه بود در کمال ارامش و قاطعیت اصل مطلب را برایشان ثابت میکنم اگر پذیرفتند از این که توانستم به کسی چیزی یاد بدهم و باعث اگاهی او شده ام بسیار مسرور میشوم و در غیر این صورت دیگر به من ربطی ندارد که نپذیرفته و به منظور احترام به نظرش سکوت میکنم .
اما در مورد ادعای من .میشه دقیقا بگید کی ، کجا و در چه زمانی گفتم سگ من بهترین ،اصیل ترین و تک ترین هست ؟؟؟
یک نمونشو نشون بدین که گفتم سگم بهترین هست ؟؟؟
هر فرزندی برای مادر یا پدرش بهترین هست اما دقیقا کی ادعا کردم که سگ من بهترین در بین تمام دوبرمن های ایران هست ؟؟
الان به وسیله ی شما به اصل موضوع رنگ پی بردم و واقعا نیمتوانم درک کنم چرا یکدفعه به من پرdدید ؟؟؟ ایا به سگتان فحش دادم ؟؟ ایا به خودتان فحش دادم ؟؟ ایا سگتان را کشتم ؟؟؟ عصبانیت شما طبق برداشت من در این حد بود که انگار من با نظر اشتباهم سگتان را دریافت عناوین مهم جهانی محروم کردم !!!!!!
این طبیعی است که همگی ما روی سگهای همچون فرزندمان تعصب داشته باشیم و اتفاقا نشانه ی وابستگی و علاقه ی شدیدی است که به او داریم اما این تعصب زمانی بی جا میشوند که حتی تحمل حرف انسان های ناشی و غیر ناشی را نداشته باشیم .
در ضمن نیازی نبود که دقیقا همین حرفها رو به من پیام بدهید خوشبختانه هنوز هم کار با انجمن را بلد هستم و هم بینایی خودم را از دست نداده ام .
در مورد لاغری میتواند بخاطر گرمای شدید باشد چون سگ من هم بسیار لاغر شده با وجود تغذیه و ورزش خوب .
ممنون
ویرایش توسط mehrnaz-ghasemi : 01-09-2013 در ساعت 17:56
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما mehrnaz-ghasemi برای ارسال این پست سودمند:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|
مجوزهای ارسال و ویرایش
|
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید